Belangrijke berichtgeving voor BUITENSPORT

Allerbeste leden,

Aanstaande woensdag 13 mei starten wij het buitensporten op!

Na de persconferentie op 6 mei jl. moesten we even slikken toen we begrepen dat onze sportschool tot 1 juli gesloten moest blijven. Maar na spoedoverleg zijn we weer gemotiveerd om te blijven vechten. Als we niet naar binnen mogen dan gaan we naar buiten! Er zijn petities gaande om de openingsdatum van sportscholen te vervroegen…we cross our fingers! Hopend op een eerdere openingsdatum gaan wij niet stilzitten. We starten recht voor onze deur buitensport op voor al onze leden, zodat jullie je groepsles en/of individuele fitnesstraining kunnen hervatten. Uiteraard moeten we werken met beperkingen en veiligheidsvoorschriften. We hebben een lesrooster en tijdschema gemaakt waar jij je online kunt gaan aanmelden en reserveren. Hoe gaaf is dat!

WAT MOET JE DOEN?

U moet een geldig emailadres hebben wilt u zich aanmelden dus zorg dat het juiste emailadres bij ons in het systeem belandt!

ga naar www.sportstudiovandijkveghel.nl en druk op DIRECT RESERVEREN 

LET OP

Iedereen die op dit moment een aktief en lopend abonnement heeft kan stap 1 t/m 4 overslaan. Wij waarderen uw steun enorm!

1. klik op Aanmelden

2. kies het SPECIAAL WE’LL BEAT COVID 19 abonnement onder aan de lijst ( dit is een gratis maandabonnement en zal vervallen als we binnen deze maand opengaan)

Er zijn Leden die ons graag willen blijven ondersteunen. U mag, als u wilt en kunt het abonnement SPECIAAL ONBEPERKT SPORTEN  van 16,50 euro (50% korting) selecteren. Dit abonnement is tevens een maand geldig, maar mochten we binnen de maand van uw abonnement openen dan blijft dit abonnement geldig, ook voor de binnensport! Betaling kunt u doen bij aankomst of via Bank NL37RABO0348757166 tav Sportstudio van Dijk (binnenkort ook via IDEAL)

3. kies de ingangsdatum

4. bij betalen kies; Ik betaal bij aankomst (de 0,01 euro zal worden kwijtgescholden)

Als uw aanmelding is voltooid, kunt u inloggen

HOE LOG IK IN?

5. klik op Inloggen rechtsonderaan het scherm

6. vul je emailadres in

7. klik dan op Mail mijn wachtwoord

Open de email die u toegezonden wordt (let op! deze kan in ongewenste mail terecht komen)

8. maak een wachtwoord aan

U wordt nu veiligheidshalve uitgelogd

9. Klik opnieuw op inloggen en vul je emailadres en wachtwoord in

Nu kun je online een training gaan reserveren!

 

HOEVEEL LESSEN KAN IK RESERVEREN?

Je kunt onbeperkt reserveren, maar na de 1ste reservering zult je 2 uur moeten wachten voordat je de volgende reservering kunt plaatsen. Dit doen we zodat er zoveel mogelijk mensen de kans gaan krijgen om te kunnen trainen. Wij vragen je dan ook rekening te houden met je medesporter! Een groepsles duurt 30 minuten en het tijdsblok van de vrije fitness duurt 45 minuten. Tussen de tijdsblokken in zit 15 min. zodat we alles kunnen schoonmaken en de sporters veilig kunnen arriveren en kunnen vertrekken. Er kunnen 8 mensen reserveren voor 1 tijdsblok. Als de les vol is dan zal deze rood kleuren. Er zullen altijd 2 trainers aanwezig zijn!

Kun je onverhoopt niet? Houdt dan geen plek voor een ander bezet en annuleer je reservering of boek je reservering om.

WAAR?

Recht voor de deur van Sportstudio van Dijk op het terrein van Intratuin. Er is een zeer ruime parkeerplaats, waar geen verkeer komt en waar wij veilig en verantwoord en met bijna 2 tot 3 meter afstand van elkaar kunnen trainen.

VERDERE BELANGRIJKE INFORMATIE:

Lees van te voren de bijgevoegde veiligheidsvoorschriften goed door! Wanneer het weer het niet toelaat annuleren wij op dat moment de lessen en zullen dat laten weten aan de personen die gereserveerd hebben via mail. We starten op Woensdag 13 mei en aankomend weekend zullen we kijken hoe het is gegaan. aan de hand daarvan kunnen we het rooster aanpassen en eventueel uitbreiden.

Op het moment zijn we volop bezig om onze eigen Sportstudio van Dijk App te ontwikkelen! Met deze app kun je reserveren, je abonnement verlengen/aanmaken en beheren. Voedingsschema’s, trainingsschema’s en video’s, tips en nieuwtjes binnen handbereik! Achter de schermen zijn we dus druk bezig, we proberen snel te schakelen na iedere beslissing van de Overheid. Het kan zijn dat we dingetjes over het hoofd zien, laat het ons weten.

Heb je problemen met aanmelden? Klopt je emailadres niet of hebben wij je emailadres niet? Heb je vragen of tips?

Mail ons dan op info@sportstudiovandijkveghel.nl

 

SEE YOU OUTSIDE!

Vriendelijke groet,

Team Sportstudio van Dijk