Update coronacrisis 06-04-20

Beste leden,

Dinsdagavond is het weer duidelijk geworden dat het nog even gaat duren. 20 mei is de datum die we weer in het zicht houden! Tot die tijd zijn we genoodzaakt de deuren nog dicht te houden en zullen we ons geduld moeten bewaren.

Wat betreft de incasso van uw abonnement; 

Op 1 april jl. is er een volledige incasso gedaan. Dit zijn de kosten voor het sporten in de maand Maart. Normaal wordt er geïncasseerd op het einde van de maand. De laatste incasso van 1 april was iets verlaat (gewoonlijk rond 28 maart) vanwege de speech van onze minister President

Het is dus niet zo dat u per definitie achteraf of vooraf betaald! Dat ligt aan de datum waarop u uw abonnement hebt afgesloten. Ieder abonnement wordt maar 1x per maand geïncasseerd. Dit zou u ook terug kunnen vinden in uw afschriftenoverzicht.

Dus u heeft op 1 april voor de maand maart betaald, waarbij u de laatste 2 weken niet heeft kunnen sporten vanwege de sluiting op 16 maart jl.

De volgende incasso zal rond 28 april geschieden en zal uw bedrag worden gehalveerd. Dit betreft dus de kosten voor uw abonnement voor de maand april.

Daarmee komen wij u tegemoet met onze 50% compensatie. Dit blijft zo totdat we weer open gaan.

Hopelijk bent u bereidt om de incasso  en daarmee uw abonnement door te laten lopen op deze manier #supportyourlocals
Wat betreft 3 maandelijkse, jaarlijkse, 10 en 20 rittenkaarten die actief waren vanaf 16 maart jl.

De verloren tijd wordt voor 50% door ons gecompenseerd. Dat wil zeggen dat iedereen de mogelijkheid krijgt om de helft van de verloren tijd terug te krijgen, zodra de sportschool weer geopend mag worden van de overheid.

Het is een lastige tijd voor velen, ook wij moeten het hoofd boven water zien te houden. Maar wij hebben het volste vertrouwen dat het tijdstip van heropening niet meer lang op zich laat wachten. De volksgezondheid staat uiteraard voorop!

Ondertussen blijven we positief en in beweging. Ons team blijft werken om jullie van exclusieve links van Les Mills on demand en How at home te verschaffen. We blijven ook actief en maken videomateriaal op YouTube, Facebook en Instagram zodat jullie lekker kunnen blijven sporten! Ook wordt er geklust zodat we straks weer fris van start kunnen gaan, op een veilige en verantwoorde manier.

Blijf veilig, blijf bewegen en we houden contact! Als je vragen hebt stuur ons dan een mailtje naar:

info@sportstudiovandijkveghel.nl

Als er behoefte is aan telefonisch contact, laat dit dan even weten via de mail. Wij zullen z.s.m. contact me u opnemen.

We hebben er zin in om jullie weer te zien zweten!

Warme groet,

Team Sportstudio van Dijk