Update coronacrisis 17-03-20

Beste leden,
Allereerst hopen we dat jullie allemaal nog gezond zijn. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de mensen die ziek zijn en die getroffen worden door de coronacrisis.
Op dit moment is onze sportschool gesloten en is nog niet duidelijk wanneer wij onze deuren weer voor jullie mogen openen. De periode is landelijk verlengd tot in ieder geval 28 April. Maar, we zijn positief én gemotiveerd om jullie fit te houden met de workouts op ons YouTube-kanaal.

Het is een zeer ongebruikelijke situatie en dat vraagt om ongebruikelijke regelingen.Een bijltje waar ook wij nog nooit mee gehakt hebben…Wij hopen op jullie begrip!
Uiteraard hopen we dat alle abonnementen gecontinueerd worden. Alle actieve leden bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van een 50%-compensatie op abonnementen die lopen tijdens de sluitingsperiode (16 maart 2020 tot …… ).

De compensatie zal verwerkt worden op het moment dat onze deuren weer oprn gaan. Ivm de diversiteit van onze abonnementen zal de compensatie door verloren tijd (verlenging) of in kortingen (denk aan incasso’s) verrekend worden. Wanneer duidelijk wordt wanneer we open mogen, zullen wij jullie zo goed en zo snel mogelijk van verdere regelingen op de hoogte houden! Het is een zeer ongebruikelijke situatie en dat vraagt om ongebruikelijke regelingen. Wij hopen op jullie begrip hiervoor,wij doen ons best!

We hebben in ieder geval al besloten dat we in de zomermaanden, juli & augustus, geen zomerrooster zullen hebben en dus de normale openingstijden aanhouden, zodat jullie volop kunnen sporten en genieten in deze maanden.
We blijven ons inzetten om samen met jullie door deze periode te komen! Via Facebook, Instagram en onze website houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.
Heb je vragen of heb je geen e-mail van ons ontvangen?
Laat het ons weten via info@sportstudiovandijkveghel.nl
Wij waarderen jullie enthousiaste en hartverwarmende reacties, foto’s en filmpjes!
Zo houden we contact!
Stay safe, stay fit en blijf lief voor elkaar!

Groet,
Team Sportstudio van Dijk