Voedingsprogramma

BS-logo-2

Sportstudio Rob van Dijk werkt met het voedingsprogramma van Body support.

Met het voedingsprogramma van Body support ben je slimmer bezig. Of je nu  wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.

Onze voedingscoach zal je in voeding en training de optimale begeleiding geven!

We stellen samen met coach een duidelijk doel en werken daar naartoe, afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen. We gaan op zoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet maar het vinden van een nieuwe ‘lifestyle’.

Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig!

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie

Body support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s. Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Slimmer Afvallen

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met je coach aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Slimmer In Balans

Het kost je geen moeite, je beweegpatroon, je voeding en tijd voor ontspanning zijn op elkaar afgestemd. Je gebruikt de mobiele applicatie om snel te schakelen en wordt begeleid.Je bent in balans met ‘n gezonde, afwisselende leefstijl en variatie in je voeding.

Slimmer In Vorm

Voeding en training zijn op elkaar afgestemd, het gaat bijna vanzelf, herstel gaat sneller en je wordt sterker. Je krijgt advies van je coach en je werkt met de eetschema’s die je zelf aan mag passen, in je eigen online omgeving.

Bouwen aan je vorm en die vasthouden, want jij wil een blijvend resultaat.

PRIJZEN (inclusief wekelijks meet & weegconsult

4 weken €65

8 weken €115

12 weken €150

3 maanden inclusief onbeperkt sporten €80 per maand