Fitness

Wij beschikken over een ruime fitnesszaal waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een goede workout.

Bekijk abonnementen

Wij beschikken over een ruime fitnesszaal waar je alles vindt wat je nodig hebt voor een goede workout. Met een cardio-gedeelte en een kracht-gedeelte is er voor ieder wat wils. Train je graag met losse gewichten? We hebben gewichten van licht tot zwaar. Train je liever met apparaten om de weerstand geleidelijk op te bouwen? We hebben voor elke spiergroep het juiste apparaat. Liever je conditie opbouwen? We hebben loopbanden, crosstrainers, roeitrainers en nog veel meer. Alles is mogelijk. Tevens is er een circuit aanwezig met apparaten die werken met interne weerstandkoorden voor een gelijkmatige krachtverdeling, waarin alle spiergroepen zijn opgenomen.

Heb je liever begeleiding in de fitness? Dat kan ook, onze Personal Trainers en instructeurs staan voor je klaar. Laat het ons weten, en we helpen je graag. We kunnen een trainingsschema voor je opstellen, dat we voor jou op maat maken en bijstellen om je doelen te bereiken.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op!

Contact

Abonnementen

Heb je interesse om bij ons te komen sporten en wil je weten wat de kosten hier voor zijn? Bekijk dan snel onze abonnementen!

Abonnementen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then