Groepslessen

Onze lessen zijn er voor iedereen, in alle leeftijdscategorieën. Met ons uitgebreide programma's is er voor iedereen wat wils.

Bekijk abonnementen

Onze lessen zijn er voor iedereen, in alle leeftijdscategorieën. Met ons uitgebreide programma kunnen we voldoen aan de behoeftes van onze klanten.

Als Platinumclub van Les Mills International bieden wij acht programma’s van deze wereldwijde organisatie, die toonaangevend is in de fitness-wereld.
Bodypump, Bodycombat, Bodystep, Bodybalance, Tone, Sh’Bam, RPM / Spinning, GRIT, we hebben het allemaal. Van House of Workouts hebben we Xcore en Brn in ons programma opgenomen.

Ook hebben we een uitgebreid Body & Mind programma met Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Hatha Yoga en Yogalates.

Onze gekwalificeerde instructeurs zijn er om jou te begeleiden en jouw persoonlijke doelen te behalen!

BODYPUMP™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke drie maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

Lees verder

BODYCOMBAT™ is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

Lees verder

Xcore is een functionele training, waarbij je met de Xcore trainer je buik, rug, benen en armen traint. De Xcore trainer is een aluminium koker gevuld met grit, deze beweegt heen en weer. doordat het grit heen en weer gaat worden de spieren extra gestimuleerd. Xcore is anders dan andere trainingen en dat zorgt voor verrassend resultaat. Door de reactive impact ontwikkel je meer spierkracht, meer balans en je lichaam wordt er strakker van. Daarnaast bereik je een groter prestatievermogen, groeit je snelheid, verbrand je veel calorieën, ontwikkel je een betere coördinatie en heb je een kleinere kans op blessures in de toekomst. 

Lees verder

BODYSTEP is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en aflopen - dat is de kern van BODYSTEP - zo krijg je in no time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. De instructeur geeft je altijd genoeg opties. een geweldige combinatie van cardio pieken afgewisseld met lunges en squats om je benen extra goed te trainen. Het enige wat je doet is de instructeur volgen.

Lees verder

Wil je gezonder, gelukkiger, fitter, sneller en sterker worden? LES MILLS TONE zorgt ervoor! LES MILLS TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van de calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en core sterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kunt bepalen.

Lees verder

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM. Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar toffe bewegingen. Je waant je in een trendy club! Echt iedereen kan aan SH’BAM doen: ongeacht leeftijd of conditie, Je instructeur leidt je door simpele maar stoere dansmoves.

Lees verder

RPM is een indoor cycling les op het ritme van motiverende muziek. Je verbrandt veel calorieën en je wordt snel fit. RPM is gebaseerd op wielrennen en bestaat uit een aantal beklimmingen en sprints. Je bepaalt zelf de intensiteit van je workout met een weerstandsknop op de fietsen en je pedaal snelheid. Zo kun je de trainingsintensiteit na een tijdje verhogen. Instructeurs doen alle basis fietsbewegingen voor, zoals staand fietsen, in het zadel zitten, het veranderen van de handpositie, snelheid verhogen en verminderen. Na een RPM-les voel je je helemaal voldaan!

Lees verder

Bij BODYBALANCE kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers. Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is BODYBALANCE een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in BODYBALANCE zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma. Naast BODYBALANCE bieden wij ook andere vormen van yoga aan, namelijk: Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Yogalates en Yin Yoga.

Lees verder

BRN is een total-body workout. De les zorgt ervoor dat je lichaam in shape wordt gebracht. Je maakt gebruik van de BRN-set, twee kleine met grit gevulde buizen die je in je hand houdt. Deze set maakt de workout effectiever en zo verbrand je nog meer calorieën. Zo train je je lichaam mooi fit en strak. De set geeft een extra boost aan de workout. Je verbrandt meer calorieën en bouwt meer spiermassa op. Wat we natuurlijk niet mogen vergeten, is dat de vetbranding enorm stijgt. Zo veel redenen om deze les een keer uit te proberen.

Lees verder

Abonnementen

Heb je interesse om bij ons te komen sporten en wil je weten wat de kosten hier voor zijn? Bekijk dan snel onze abonnementen!

Abonnementen
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then