Joey van der Heijden

Ik ben Joey van der Heijden en wie ben jij?

Sinds 2011 geef ik les bij Sportstudio van Dijk. De interesse van de cardio-apparaten verschoof naar deelname aan groepslessen. Naast het fysieke aspect is sporten voor mij namelijk ook een ideale mentale uitlaatklep. Heerlijk om na een dag zittend werken één of meerdere uurtjes samen met anderen ‘los’ te gaan. Ooit ben ik begonnen met een les Bodypump wat meteen als een verslaving ging voelen. In de loop van de jaren heb ik zo'n beetje aan alle groepslessen bij Sportstudio van Dijk wel eens deelgenomen. Door het toffe en vooral ruime aanbod van onder andere Les Mills groepslessen, House of Workouts lessen en onze eigen freestyle lessen weet ik 100% zeker dat er ook iets tussen zit wat helemaal bij jou past.

Het inspirerende van mijn rol als instructeur vind ik in het zoeken naar een goede en duidelijke coaching in techniek en choreografie. Daar strooi ik wat Joey Fitness Magic overheen en neem je mee op een trip vol uitdaging, plezier en vele sportieve grenzen die wij SAMEN gaan verleggen. Ieder in zijn/haar eigen intensiteit. Heerlijk toch om samen op een verantwoorde wijze te bewegen, fietsen, springen, rennen, werken, zweten en af te zien om de door jouw gewenste resultaten te behalen, en dat alles op te gekke muziek.

Naast het sportieve aspect vind ik ook het sociale aspect bij Sportstudio van Dijk erg goed. Na het samen sporten gezellig nog een drankje doen in onze ‘huiskamer’. In de loop van de jaren heb ik veel fijne en bijzondere mensen leren kennen!

Ik zie je graag in één van onze vele groepslessen, nogmaals keuze genoeg kijk maar op het groepslesrooster.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then